[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Spotify playlistbe szedte össze a The Thirst címre keresztelt, új Jo Nesbø regény kiadója azokat a dalokat, melyek a világhírű norvég írót inspirálták legújabb műve megalkotása közben. A cikk alján a dallista és maga a playlist is elérhető.

A 11. Harry Hole-regény április 20-án jelenik meg, a magyar verzió pedig júniusra várható.

Az eddigi utolsó Hole-sztori 2013-ban jelent meg Police címmel, melyben egy sorozatgyilkos rendőröket ölt, köztük Harryhez közelálló személyeket is. A The Thirstben ismét feltűnik egy új gyilkos és olyan embereket vesz célkeresztbe, akik a Tinder randi appot használják ismerkedésre. Ráadásul az elkövető gyilkolási módszere Harryt a saját múltjával is összeköti.

2017 Jo Nesbø nagy éve lehet: ekkor lesz ugyanis 20 éves az író első Harry Hole-regénye, a Denevér, mely ez alkalomból újra megjelenik. Illetve Michael Fassbender főszereplésével jövőre kerül majd mozikba a Hóember megfilmesített változata.

Közben Tobey Maguire, valamint Jake Gyllenhaal is filmet készít egy Nesbo-könyvből, de a Vér a  havon, illetve A Fiú bemutatójának időpontjáról egyelőre nincs hír.

Tedeschi Trucks Band – Midnight in Harlem
Bread – Guitar Man
The Jayhawks – Tampa to Tulsa (acoustic version)
Beck – Morning
The Delines – Calling In
Lyle Lovett – North Dakota
Wilco – How to Fight Lonliness
Highasakite – Golden Ticket
Television – Marquee Moon
Skaters – Miss Teen Massachusetts
Loudon Wainwright III – The Swimming Song
The White Stripes – Blue Orchid

Jött egy jó Jo Nesbø videóinterjú magyar felirattal

Kapcsolódó cikkek: Magyar feliratos előzetes jött a Batman v Superman filmhez Magyar feliratos előzetes jött a Zsivány Egyeshez Magyar vonatkozású viccel jött az új Agymenők epizód One Republic feldolgozás jött a magyar Sunset zenekartól

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]