Warning: A non-numeric value encountered in /home/rhsmhi/wwwroot/rated.hu/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1457

Warning: A non-numeric value encountered in /home/rhsmhi/wwwroot/rated.hu/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1457

Hatalmas várakozás előzi meg A szürke ötven árnyalata című erotikus regény adaptációját, amelynek bemutatását a forgalmazó Valentin-napra időzítette.

Nem véletlenül: a film alkotói hangsúlyozzák, hogy igazából romantikus szerelmi történetről van szó, amelyben a főhősök egy kicsit kijjebb tolják a szexuális kísérletezés határait. Emiatt a produkció különösen alkalmas lehet arra, hogy a párok megtekintsék egy meghitt este nyitányaként.

Ezt alátámasztani látszik, hogy Amerika nagy moziláncai azt jelentik, már egy héttel a bemutató előtt több termükben minden jegy elkelt, amire még a szuperhősös filmek esetében is ritkán akad példa. Ez már csak azért is szép eredmény, mert a film R besorolású, azaz 17 évnél fiatalabbak csak szülő- vagy felnőtt kísérettel látogatják az előadásokat, vagyis a kamaszközönség egy része valószínűleg nem ostromolta meg a pénztárakat. Az ausztrálok most is sokkal lazábbak: ott csak 15+ a korhatár, pedig semmilyen merészebb jelenetet nem vágtak ki a filmből.

Hisztéria A szürke ötven árnyalata körül
Hisztéria a biliben. Egyébként pedig látványos bukás néz ki a filmnek.
2.1Ennyire várjuk
Olvasói értékelés: (0 Szavazások)