[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az néhány hónapja már gyakorlatilag biztossá vált, hogy jön a folytatása is a legsikeresebb skandináv krimi sorozatnak, ahogy az is köztudott, hogy ez lesz az utolsó évada A Hídnak.

A sorozat írója, Hans Rosenfeldt a HuffPostUK lapnak beszélt arról, hogy a visszatérés sötét és felkavaró lesz:

Korábban azt mondtam tévesen, hogy a negyedik évad Halloweenkor indulhat (elvileg egy sorozatgyilkos köré épül majd a sztori, aki Halloween estéjén csap le – a szerk.), de ezen már változtattunk. Úgy gondolom, hogy a lehető legfelkavaróbb módon kezdődik majd a folytatás.

.
Emellett Rosenfeldt ismét megerősítette, hogy Kim Bodnia csak valóban indokolt esetben tér vissza a sorozatba, céltalan ‘felélesztése’ nem szolgálná a széria érdekeit.

Idén egyébként egy angol sorozatot is készített Hans Rosenfeldt, méghozzá az ITV számára, Marcella címmel. Ebben ugyancsak egy női nyomozót követhetünk Londonban és nem hiányzik a krimi csavaros része sem.

Az ITV-vel megegyeztünk, hogy ez nem lesz A Híd angol verziója. Eleve Marcella totális ellentéte Saga Norénnek, tele van érzelmekkel. … Egyébként engem sokkal jobban vonzanak a női karakterek, a legjobb barátaim is mind nők. Emiatt ragaszkodom ennyira Sagához és Marcellához is.

.
A Marcella első évada véget ért a briteknél, méghozzá egy nagy cliffhangerrel (nyitott befejezéssel), de Rosenfeldt nem kalkulált a folytatással:

Sosem tudhatjuk hogy fogadnak valamit a nézők, ezért a történet muszáj úgy alakítani, hogy időben leálhasson.

.
Az ITV persze még változtathat ezen, de addig is nézzétek meg a Marcella angol előzetesét, ha még nem láttátok:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]