Hayley Williams, a Paramore énekesnője szerepel az amerikai Cosmopolitan májusi számának címlapján (a teljes borító a tovább után vár). Sokan meghökkentek a dolgon, nem is annyira azért, mert dögös (hiszen láttunk már Hayleyről pucér képet), hanem azért, mert ez mégiscsak a Cosmo borítója. Mindenesetre Hayley úgy döntött, mesél a portré történetéről: “A Cosmo vagy A) egy nő szenvedélye vagy B) egy nő halála, ami igazából ugyanaz. Nyomasztó, hogy ezek a képek akarják megmondani nekünk, a tökéletes mellű és lábú szereplőkkel, hogy hogy nézzünk ki, és mi a szexi…
Miért vállaltam mégis? Mikor elindultunk a Paramore-ral, láthatatlan akartam lenni. Nem csak mellékszereplő, hanem egyenesen láthatatlan, és őszintén szólva, ettől nem változott semmi. Ettől még nem figyeltek rám kevésbé, így megváltoztattam a hozzáállásomat. A Paramore-ban mindenkinek van egy szerepe, és én végre elfogadtam az enyémet: én vagyok az “erős nő”, és ezt a szerepet fel is használom. Fel kell nőnöm, és akkor leszek szexi a saját életemben, amikor csak akarok.”

A képét kísérő szöveget pedig (“75 dolog a szexben, amiért a pasik sóvárognak, de nem merik bevallani”), Hayley így kommentálta: “Igazából azt reméltem, hogy valami ilyesmi lesz: ’69 verzió a 69-es pozícióhoz’, de azt hiszem, ez nem ment volna… egyébként őszintén szólva nem hiszem, hogy a férfiak ennyi mindennel elő tudnának állni.”

Hayley WilliamsFotó: Cosmopolitan 

via MTV