[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Skandináv Ház és az Animus Kiadó közös Skandináv Krimiklubjának vendége ezúttal Dobosi Bea, műfordító, szerkesztő lesz, akivel – többek között – Jo Nesbø Harry Hole-sorozatának legújabb kötetéről, a Szomjúságról is beszélget Hangya Andrea, a Skandináv Ház munkatársa.

Ha nagy rajongója vagy Jo Nesbø Harry Hole-sorozatának, vagy szeretnél még jobban elmélyülni ebben a témában, akkor neked is ott a helyed 2017. december 8-án, pénteken a Gregersen Art Pointban, ahol a neves író munkássága kerül nagyító alá. Meghívott vendégünkkel beszélgetünk majd a közelmúltban bemutatott Hóember című filmről is, amely az író azonos című regényéből készült. Addig is lássuk, mit is tudhatunk az új könyvről?

A Szomjúságban (The Thirst) Nesbø nem csak, hogy hozta a tőle elvárt magas színvonalat, de még magasabbra tette a lécet: a legújabb Harry Hole kötet az eddigieknél is izgalmasabb, a karakterek révén mégis kellőképpen emberi marad, illetve talán most a legerősebb társadalomkritikai felhangja. Megérte éveket várni rá, még úgy is, hogy a végső fordulat az íróhoz képest talán egy fokkal jobban kiszámítható és kissé klisészerű – vagy lehet, hogy éppen ezzel jutalmazza Nesbø a kitartó rajongókat? Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, szerintetek is érdemes volt alvás helyett végigizgulni és elolvasni a legújabb könyvet?
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, Nesbø olvasót és kirmi rajongót!

Időpont: 2017. december 8. 18:30-20:00
Helyszín: Gregersen Art Point (1093 Budapest, Lónyay utca 31.)

A belépés INGYENES.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]