[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hans Zimmer, Hollywood legkeresettebb filmzeneszerzője, aki már több mint 100 mozihoz írt zenét – amelyek összbevétele meghaladja a 24 milliárd dollárt -, első amerikai és ausztrál turnáját követően 2017 nyarán visszatér Európába.

Jegyek itt!

.

Hans Zimmer – akinek legújabb zenéje a BBC-n hallható a Bolygónk, a Föld sorozat második évadában, valamint a Netflix zseniális sorozatában, The Crown-ban -, saját 15 fős stúdiócsapatával és szimfonikus zenekarral, valamint kórussal lép színpadra, így több mint 60 zenész játszik majd a koncertek alatt.

Első turnéja eddig is sokrétű élményt nyújtott a koncertlátogatóknak, és gyorsan bekerült a feltétlenül megnézendő előadások közé az egész világon, már csak a szerző több évtizedes lenyűgöző pályafutásának darabjai miatt is.

Hans Zimmer első turnéja igazából két teltházas londoni koncerttel kezdődött 2014-ben, amit idén egy 33 városból álló európai sorozat követett olyan helyszínekkel, mint Párizs, Berlin, München, Prága, Genova, Dublin, Bécs illetve Budapest. Az előadás mindenhol fantasztikus kritikákat kapott, és az óriási sikerre való tekintettel 2017-ben folytatódik a fellépéssorozat.

A 2017-es turné az USA nyugati partjánál indul, majd Ausztrália és Új-Zéland után tér vissza Európába, hogy végül egy teljes amerikai koncertkörúttal fejeződjön be.

Maga az előadás két részből áll: az elsőben olyan klasszikussá vált filmzenékből hallhatók részletek, mint a GLADIÁTOR, az OROSZLÁNKIRÁLY vagy A KARIB-TENGER KALÓZAI, míg a második részben többek között a SÖTÉT LOVAG TRIÓLOGIA és az EREDET filmzenéit gondolják újra a rock- és popzene világából érkező vendégekkel.

“Mindig is arra vágytam, hogy egy hasonló koncertkörutat csináljak, és nagyon lelkes vagyok, hogy a nyugati-parti és az ausztrál előadásokat követően visszatérünk Európába, ahol idén tavasszal rengeteg csodálatos élményben volt részünk.” – mondja Zimmer. Izgatottan várom, hogy zseniális zenészeimmel együtt ismét felejthetetlen élményt nyújthassak a közönségnek.”

Hans első európai turnéjának rendkívüli sikerét követően alig várom, hogy belekezdjünk az amerikai körútba és utána visszatérhessünk újra Európába” – nyilatkozta Goldsmith. “Hans korunk egyik zsenije, több millió mozilátogatót nyűgözött már le fantasztikus filmzenéivel. És most végre élőben is megteheti mindezt.”

A budapesti koncertre jegyek november 23-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Az előadásra kizárólag ülőjegyek vásárolhatók, közvetlenül a színpad előtti szektorokba szóló belépőknél 2 darab vásárlásakor ingyenes parkolási lehetőség is jár az Aréna parkolóházában.

  

HANS ZIMMER EURÓPAI TURNÉ 2017

május 16.                  Helsinki                     Hartwall Arena

május 18.                  Stockholm                 Ericsson Globe

május 20.                  Oslo                           Telenor Arena

május 22.                  Koppenhága                        Forum Copenhagen

május 24.                  Lipcse                                    Arena Leipzig

május 26.                  Gdansk                      Ergo Arena

május 28.                  Lodz                           Atlas Arena

május 30.                  Krakkó                       Tauron Arena

június 1.                    Budapest                  Papp László Budapest Sportaréna

június 2.                    Pozsony                     Ondrej Nepela Arena

június 4.                    Prága                         O2 Arena

június 6.                    Bécs                           Stadthalle

június 9.                    Frankfurt                    Commerzbank-Arena

június 11.                  Párizs                         AccorHotels Arena

június 13.                  Dublin                                    3Arena

június 20.                  Antwerpen                 Sportpaleis

június 21.                  Amszterdam             Ziggo Dome

június 23.                  Vienne                       Theatre Antique

június 24.                  Nimes                                    Arenes

június 26.                  Zürich                         Hallenstadion

június 27.                  Zürich                         Hallenstadion

HANS ZIMMER

Hans Zimmer több mint 120 mozihoz írt zenét, amelyek összbevétele meghaladja a 24 milliárd dollárt. Legújabb munkája a Sean Penn rendezte The Last Face, valamint a januárban bemutatásra kerülő, 20th Century Foxnál készült A számolás joga Pharrell Williams-szel és Ben Wallfisch-sel. Hans Zimmer, akit a Telegraph magazin “a 100 élő zseni egyikének” nevezett, nyert már egy Oscar®, 2 Golden Globe®, 3 Grammy®, egy American Music, valamint egy Tony®-díjat. Legutóbbi Oscar-jelölése az Interstellar zenéjéért pontosan a 10. filmakadémiai nominációját jelentette. 2003-ban az Amerikai Szerzők és Publisherek Szövetsége Henry Mancini életmű-díjjal tüntette ki lenyűgöző munkásságáért. 2010-ben pedig csillagot kapott a hollywood-i Hírességek Sétányán, majd 2014-ben a Zürichi Filmfesztiváltól is életműdíjat vehetett át.

Legutóbbi munkái között található a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, A kis herceg, a Freeheld, a Women in Gold, A csodálatos Pókember 2, a 12 év rabszolgaság, a Hajsza a győzelemért, Az acélember, A Biblia című minisorozat, az Eredet, A sötét lovag és A sötét lovag – Felemelkedés, valamint a Guy Richie féle Sherlock Holmes: Árnyjáték. Több tucatnyi lenyűgöző és sikeres filmzenét tudhat magáénak, többek között a Rain Man, Miss Daisy sofőrje, Thelma & Louise, Az őrület határán, Gladiátor, Mission Impossible 2, Hannibal, Pearl Harbor, A sólyom végveszélyben, Tiszta románc, A szikla, Lesz ez még így se, Egyszerűen bonyolult, Az utolsó szamuráj, Egyiptom hercege, Cápamese, Madagaszkár, Kung Fu Panda, A Simpson család, Frost/Nixon, A Da Vinci-kód, Angyalok és démonok és az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb filmzenéjét A Karib-tenger kalózai szériához, valamint az Oroszlánkirály zenéjét, amiért Oscar-díjat is kapott.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]