Percre pontosan az amerikai premierrel egy időben láthatja az egész világ a Trónok harca 5. évadának minden egyes részét, így az április 13-i premierepizódot is az HBO-n.

Eddig egyedülálló módon, összesen több mint 170 országban pontosan ugyanabban a percben fognak bemutatkozni a Trónok harca 5. évadának új részei az HBO és partnereinek csatornáin, mint az egyesült államokbeli premieridőpont. A hírt maga Michael Lombardo, az HBO programigazgatója jelentette be.

Mindez azt jelenti, hogy április 13-án hétfőn, hazai idő szerint hajnal 03:00-tól látható lesz a magyar HBO-n is a Trónok harca 5. évadának első része. Természetesen a megszokott időpontban, 22:00-től újra műsorra tűzik az első epizódot, és a következő hetekben is megtekinthetőek lesznek a friss részek hétfő hajnalonként.

“Izgatottsággal tölt el minket, hogy az összes nemzetközi partnerünk közreműködésével sikerült elérnünk, hogy az egyik legkedveltebb sorozatot az amerikai premierrel egy időben mutassuk be a világ minden pontján. Fantasztikus évadnak nézünk elébe” – mondta el Lombardo.