Elsősorban a brit zenei sajtóban jelent meg az a hír, miszerint a Killers tagjai már látni is alig bírják egymást, és a megromlott viszonyok miatt hamarosan hosszabb szünetet iktatnak karrierjükbe. A feloszlást egyikük sem szeretné, de ha így megy tovább, akkor szó szerint gyilkosokká válnak, mert egyre gyakoribbak a veszekedések és harcok a formáción belül. A probléma az, hogy az idei évük már be van táblázva, vagyis 2010 előtt nem tudnak megszabadulni egymástól, ami tovább ronthatja a kapcsolatokat, és a zenekari hangulatot…

A Killers az elmúlt hét évben alig-alig tartott szünetet, a négy tag folyamatosan összezárva él egymással, ami előhozza az ellentéteket. Olyannyira, hogy Brandon Flowersék már látni sem bírják egymást. Állítólag ha csak tehetik, külön utaznak a koncertekre, és csak a színpadon kommunikálnak egymással, aztán mindenki megy a saját dolgára.

Mindannyian kimerültek. Évek óta nem tartottak szünetet, és bár jó barátokként kezdték el a zenélést, most már nem úgy viselkednek, mint a barátok. Látni sem bírják egymást. Brandon Flowers a békítő ember, de ha ő feladja, akkor annyi a zenekarnak. Tudják, hogy egy hosszabb szünetnek a karrierjük látná kárát, feloszlani pedig nem akarnak” – nyilatkozta Killers-tagok egy állítólagos közeli ismerőse.

est