Alázatos örömmel és mégis hatalmas büszkeséggel jelenthetjük be, hogy a Chromechoes Promotion eddigi legnagyobb koncertjét mutatja be a hazai publikum ínyenceinek, amelynek reflektorfényében az ír God Is An Astronaut fogja a belső öröm taktusaira táncoltatni az egybegyűltek szívét-lelkét a Dürer Kert nagytermében. Az első budapesti koncertjét adó post-rock zenekar méltán az egyik legnépszerűbb hivatkozási alapja – továbbá emblematikus alakja – a színtér folyamatos formálódásának, hiszen az MTV által is támogatott Kinsella-testvérpár bandája már a kezdetek óta mintegy bábáskodva állhatott az akkor még első határozottabb szárnycsapásai előtt álló hangzásvilág felett… Mindezt úgy, hogy a God Is An Astronaut zenéje sosem tűrte meg ezt a korlátot, és mindig a lehető legtágabban, legszellősebben igyekezte kikerülni a skatulyázás béklyóját, öt lépés távolságot tartva a műfaji kategóriáktól és sémáktól. Ez nincs másként tavaly megjelent ötödik nagylemezükön sem, amely minden korábbinál nagyobb térrészt szakít ki az elektronikai hangulatkísérleteknek, természetesen úgy, hogy a karakteres dalszerkezetek, a változatos hangszerelések, valamint a felkavaró és kétségkívül megindító zenei betétek összhangja már csak a minőségi összhatás tükrében is megmaradt. Az újraértelmezés így ismételten sikeres volt, hiszen ahogy a 2009-es, a zenekarról elnevezett nagylemez már borítójának tükrében is letépte magáról a sztereotip láncokat, úgy az Age of the Fifth Sun dalai éppúgy sugározzák a letisztult, benyomás alapú zenei érzékenység legmagasabb fokát, ahogy a zenekar karakteres hangzására jellemző dinamikus, magával ragadó hangulatfátylak is kellő szerephez jutnak.

A koncerttel kapcsolatban nyereményjátékot is hirdetünk: nyomj egy lájkot a Chromechoes Promotion Facebook-oldalán, és ha te leszel a szerencsés kiválasztott, a vendégünk vagy egy God Is An Astronaut-koncertjegyre!

A CHROMECHOES PROMOTION BEMUTATJA:
2011.04.10. (vasárnap) @ DÜRER KERT NAGYTEREM
GOD IS AN ASTRONAUT (IRL)
+ SUPPORT
Kezdés: 20h
Jegyár: 2990 Ft (elővételben) / 3490 Ft (helyszínen)

Jegyelővételi helyek: Dürer Kert, Hammer Zenebarlang, CD Pince, Wave lemezbolt.

További előkészületben: Gifts From Enola (USA), Valerian Swing (ITA), Native (USA), The Samuel Jackson Five (NOR), támogatva pedig Arms and Sleepers (USA). Pontos információk hamarosan!