[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Megfenyegette Johnny Deppet válófélben lévő felesége, Amber Heard. A színésznő, aki azt állítja, Depp rendszeresen bántalmazta őt, és ezért akar válni, szombaton tesz részletes tanúvallomást Los Angelesben. Heard Londonból készül L.A.-be, és kijelentette, úgy kipakol, hogy Johnny nagyot fog nézni. Depp egy héttel később tesz tanúvallomást.

Nehéz tisztán látni az ügyben, mert Heard képeket is közölt a sérüléseiről és szép, kerek története van megromlott kapcsolatukról, ugyanakkor Depp barátai és tisztelői azt állítják, teljes képtelenség, hogy verte volna a feleségét. Szerintük a színésznő simán elunta a kapcsolatot, és most búcsúzul szeretne egy darabot kihasítani a sztár tetemes vagyonából.

A botrány nem ártott Johnny Depp ázsiójának, továbbra is tele a naptára. Legközelebb egy animációs film, a Sherlock Gnomes egyik főszereplőjének kölcsönzi a hangját. Utána pedig a Universal stúdió feltámasztott szörnyfilm-sorozatának egyik epizódjában szerepel: ő lesz a láthatatlan ember. A franchise aktuális darabjának forgatása egyébként befejezéséhez közeledik. Ez A múmia, amelynek főszereplője Tom Cruise.

(The Mummy – hazai bemutató: 2017. március)

(Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes – hazai bemutató: 2018. január)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]