[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A többször a világ legjobb koncertzenekarának választott Foals karrierjének csúcsán látogat újból hazánkba, hogy két fesztiválos fellépése után végre önálló koncerten mutathassa meg, valóban érdemes a címre.

A többi mint tíz éve ugyanazzal az öttagú felállással működő Foals a kétezres évek egyik legmeghatározóbb indie-zenekara, illetve legjobb példája annak, hogy a műfaj egyáltalán nincs leszállóágban, sőt. Tavaly megjelent negyedik stúdióalbumuk, a What Went Down egy egészen új szintre emelte a zenekart. Izgalmas visszatérésük tavaly kezdődött a lemez címadó dalával, de az igazi őrület a Mountain At My Gates című kislemezzel, és az ahhoz készült intertaktív GoPro-videóval vette kezdetét.
Az augusztusi lemezmegjelenést egy meglepetés koncert előzte meg a Reading Fesztiválon, ami az NME szerint az egész esemény legjobb pillanata volt. Az albumot pedig remek fogadtatás jellemezte, a legfontosabb magazinok (Uncut, Mojo, NME, GQ) is elismerően nyilatkoztak róla, sőt, az idei NME Awardson el is hozhatták a Legjobb Album díját.

A koncert augusztus 17-én lesz a Budapest Parkban! A jegyértékesítés csütörtökön (április 27-én) reggel 8-kor indul!

Jegyek:

Early bird: 5999 FT
08.01-ig: 6999 Ft
08.02-től és a helyszínen: 7999 Ft

Terasz jegy: 14 999 Ft
Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]