Az ország egyik legjobb koncertzenekarának tartott Fish! végleg megunta a hazai zeneiparban tündöklő egynyári sztárocskákat, és a ‘Mi vagyunk itt’ című dalban foglalta össze a véleményét. A számhoz készült videóklipben rajongók és ismert zenészek mellett egy radiátor is szerepet kapott. A klippremier másnapján a Fish! útnak indul, hogy a RadiáTour állomásain ismét az élő rockzene mellett tegye le a voksát…

Az energikus élő koncertjeiről és ironikus humoráról ismert Fish! zenekar szeptember végén jelentette meg SAV című nagylemezét, amit eddig csaknem tízezren töltötték le ingyen a www.fishonline.hu honlapról és egyéb oldalakról. Az album kézzelfogható formában csupán 110 példányban jelent meg, és két nap alatt valamennyi gazdára talált.  A speciális SAV-pakkok tulajdonosai egyedi Fish! usb-albumot, sorszámozott, kézzel varrott SAV pólót és szereplési lehetőséget kaptak egy videóklipben. A februári, budapesti forgatásra még Pécsről is érkeztek SAV-pólóba öltözött rajongók. A Mi vagyunk itt című dalhoz készült új klip premierje március 8-án este 8 órakor volt a Fish! Facebook oldalán.

–   Ez a dal egy határozott állásfoglalás a részünkről. Koncertező zenekarként elegünk van a semmiből jött sztárocskákból és percemberekből. Felkapja őket a média, és egy-két évig szalad velük a szekér, de a sikerük mögött nincs teljesítmény. A klipben éppen ezért olyan zenészbarátaink is szerepelnek, akik hozzánk hasonló utat járnak. Ők is évek óta dolgoznak, próbatermekben és turnébuszokban töltik a fél életüket, hogy a saját dalaikat valódi hangszereken, élő koncerteken adhassák elő a közönségnek. A Mi vagyunk itt című klipben feltűnnek a Compact Disco, a Supernem, a Subscribe, a The Grenma, az Insane, a Hősök, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, az Óriás és a Turbo tagjai is – mondta a Fish! frontembere, Senior Hal, vagyis Kovács Krisztián.

A Mi vagyunk itt című dal klipjében egy radiátor is jelentős szerephez jutott.

A Fish! tavaly novemberben Szegeden lépett fel, ahol a koncert alatt valahonnan előkerült egy olajradiátor. A közönség kézről kézre adogatta, majd az erről készült fotó önálló életre kelt, és világszerte felkerült különböző blogokra. Még gyermekkorom egyik kedvence, az amerikai Biohazard zenekar is kiposztolta a Facebook-oldalán – tette hozzá Kovács Krisztián.

A Fish! eddig is híres volt a humoráról, ezért nem véletlen, hogy a március 9-én kezdődő, egy hetes mini koncertkörút a RadiáTour nevet kapta.  Az MTV EMA Legjobb Magyar Előadó díjára jelölt zenekar számaira Dunaújvárosban, Szegeden, Békéscsabán, Kiskunfélegyházán, valamint március 17-én a budapesti Dürer Kertben táncolhat a közönség.