A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, csak megmutatni a világnak ötletes / művészi / kreatív / vidám / bolondos / exhibicionista oldaladat. Fényképezd le magad vagy barátaidat a világ bármely pontján Szigetes pólóban és küldd el a Sziget szervezőkenk! Ha Párizsban jársz, készíts egy fotót az Eiffel torony vagy a Diadalív tövében, ha Japánban, mássz fel a Fujira, ha a Hortobágyon: irány a Kilenclyukú híd. Lényeg, hogy egy jellegzetes helyen mutasd magad – természetesen Szigetes pólóban!…

Egy rövid regisztráció után fotódat töltsd fel az oldalra itt .
A legjobb képekből hetente TOP10-es válogatást készítenek, melyet a Sziget Festival Official fanpage -n tesznek közzé a szervezők. Az aktuális héten a legtöbbet lájkolt kép készítője 2 db Sziget ottalvós bérletet és VIP passt nyer! A lájkolók sem maradnak Sziget póló nélkül, köztük minden héten 3 pólót sorsolunk ki.

A játék most, március 31-én indul és 5 héten keresztül zajlik. A fotókat folyamatosan várják! Az április 11-ig beérkezett képek közül a legjobb tizet április 12-én, hétfőn tesszik közzé a fanpage-n.

I. fordulóVálogatás a március 31 – április 11. között beérkezett képekből.
Közzététel: Április 12.
II. fordulóVálogatás az április 12-18. között beérkezett képekből.
Közzététel: Április 19.
III. fordulóVálogatás az április 19-25. között beérkezett képekből.
Közzététel: Április 26.
IV. forduló

Válogatás az április 26 – május 2. között beérkezett képekből.
Közzététel: Május 3.
V. forduló

Válogatás a május 3-9. között beérkezett képekből.
Közzététel: Május 10.

EmailMegosztásFacebookMySpaceTwitter