A közel 10 éve alakult kanadai Despised Icon hirtelen bejelentést tett: az év végén befejezik munkásságukat. A búcsú ellenére a már lekötött és az év végéig még lekötendő észak-amerikai bulikat lenyomja a most is éppen Európában turnézó csapat, így május 12-én elcsípheted a Despised Icont Pozsonyban, méghozzá a Parkway Drive és a Winds Of Plague társaságában, de ha igazak a pletykák, akkor a nyírbátori Azfeszten is tiszteletüket teszik. Magáról a döntésről így írtak a myspace oldalukon:
Eljött az idő, hogy továbblépjünk. Néhányan közülünk az életük egy új fejezetéhez érkeztek, családod alapítottak, házat vettek, és másfajta életpályában gondolkodva boldogulnának. Mindemellett zenélni, turnézni, hónapokra lelépni otthonról lassan képtelenséggé válik. Úgy döntöttünk, hogy a legjobb most kihúzni a dugót, rendben lezárva a dolgokat.
Nehéz elhinni, hogy már csaknem 10 éve annak, hogy megalakítottuk ezt a bandát. Eleinte a Despised Icon csak egy jó ürügy volt számunkra, hogy együtt lógjunk, brutálisan zúzós riffeket gyártsunk, és alkalmanként fellépjünk valami helyi bulin. A támogatásotokkal azonban idővel a zenélés lett az életünk, a világ minden táján szereztünk barátokat, éllovasok lettünk és olyan helyekre jutottunk el, amelyekről még csak nem is álmodtunk soha. Köszönet mindannyitoknak az életünk egyik legjobb időszakáért
!”

-SHSC-/-HW-

EmailMegosztásFacebookMySpaceTwitter