Végre megérkezett a Fantasztikus négyes legfrissebb változatának előzetese. A már megjelenése előtt vitát gerjesztő reboot, idén augusztusban kerül majd a magyar mozikba és az ígéretek szerint minden tekintetben különbözni fog a Jessica Alba- féle meseszerű verziótól.

A rendezés jogát az a Josh Trank kapta meg, aki Az erő krónikája című sci-fivel alapozta meg a karrierjét 2012-ben. A rendező, hogy jobban idomuljon a mai sötétebb irányzatokhoz, teljesen átváltoztatta a Marvel legrégebbi szuperhős csapatát. Lecserélte a komplett szereplőgárdát. Miles Teller, Jamie Bell, Kate Mara és Michael B. Jordan játsszák majd a főszerepeket. Trank átrajzolta a legfőbb karakterek eredettörténetét is. Utóbbi döntése már előzetesen nagy felháborodást keltett a Marvel rajongók körében.

A sztori szerint a négy főhős egy alternatív univerzumba kerülve rendkívüli átalakuláson megy át, hogy életük aztán örökre megváltozzon. Új képességeik felfedezése után pedig természetesen megmentik a Földet egy időközben ellenféllé vált régi baráttól.

Fantasztikus négyes - Szinkronos előzetes
Az előző verzió erősen középszerű volt, a folytatástól mindenképp többet várunk.
4.3Ennyire várjuk
Olvasói értékelés: (1 Szavazás)