[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ridley Scott-é az egész világ. Egyszerre kalandozik az űrben, a jövőben és most a Twentieth Century Foxszal leszerződött egy westernre is: a Wraiths of The Broken Land című regényt adaptálja a filmvászonra, Drew Goddard-ral összefogva – azzal az íróval, akivel a Mentőexpedíció (The Martian) forgatókönyvét is készítette.

Igaz, a két történetet univerzumok választják el egymástól. Ez a sztori a 20. század elején, a mexikói határ közelében játszódik, ahol egy csapat férfi összefog, hogy visszaszerezzék elrabolt nőrokonaikat. Miközben keresztülvágnak a puszta vidéken, nem kímélnek senkit és semmit: félredobják minden erkölcsi érzéküket, vadak és brutálisak.

A Mentőexpedíció elsöprő sikert aratott, több mint 600 millió dollárt hozott meg egy Golden Globe-díjat és hét Oscar-jelölést, így a stúdió természetesen sokat vár a Scott-Goddard duótól. A szereposztásról egyelőre nem érkeztek hírek, de Ridley Scott-nak alaposan be is kell osztania az idejét, hogy sort keríthessen rá: producerként felügyeli a Szárnyas fejvadász második részének előkészületeit, és gőzerővel dolgozik az új Alien-filmen, a Covenant-on, melyet hamarosan Ausztráliában fognak forgatni, és 2017-ben kerül a mozikba.

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]