[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

2017-ben is számos skandináv krimi regény jelenik meg magyar fordításban, hála az Animus kiadónak. Az olyan nagyágyúk mellett, mint Jo Nesbo és Jussi Adler-Olsen még jó pár tehetséges szerző könyvét olvashatják a műfaj szerelmesei.

Hamarosan jön az izlandi Arnaldur Indriđason új regénye, a Rókalyuk. Az Animus kiadó ajánlóját itt lehet megtalálni az izgalmasnak ígérkező alkotásról. Tavasszal várható a skandináv krimik egyik legnépszerűbb női szerzője, a svéd Camilla Läckberg, akit az első megjelenés óta évről évre jobban szeretnek az olvasók. Läckberg nőként merészkedett be a férfias skandináv krimik világába, ami önmagában elismerésre méltó, de fordulatos regényei miatt örvend igazán komoly népszerűségnek. Ősszel érkezik David Lagercrantz a hihetetlen sikereket elért Millennium-sztori ötödik részével, amit anno Stieg Larsson írt meg trilógiaként, ám tragikus halálát követően Lagercrantz folytatta a zseniális sorozatot.

És itt lesz nyár végén a két nagyágyú, Jussi Adler-Olsen és Jo Nesbo is, az ő új regényeikről később árul el infókat a kiadó. Nesbo egyébként idént a mozikban is újabb sikert arathat, legalábbis a nagysikerű Hóember-könyvből készült filmmel minden esélye megvan rá.

Forrás: Animus kiadó

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]