A Disturbed ötödszörre is elérte #1 helyezését a Billboard Top 200 listáján a most megjelent Immortalized című új albumával!

Az új lemez rögtön az első helyen nyitott a rangos albumlistán, így egy sorban ötször megismételve a bravúrt olyan előadók rangos sorába léptek, mint Madonna, Beyoncé, Eminem vagy a U2, illetve az egyetlen hard rock banda közöttük, a Metallica. A várva várt album véget vetett a Grammy-jelölt zenekar 4 éves szünetének, és többek között elhozta a legfőbb dalt az albumról, a The Vengeful One-t. A single nemrég szintén #1 helyezést ért el a Mainstream Rock Radio chartján.

Az USA Today szerint “A The Vengeful One-ban pontosan az a kemény, agresszív hangzás van meg, amit mostanra a rajongók is elvárnak a zenekartól. De nemcsak ezt kapják majd az Immortalizedtól, hiszen telis-tele van meglepetésekkel.”

A chicagói, többszörös platinalemezes banda több mint 15 millió albumot adott el világszerte és tíz #1 single-t tudhat magáénak az Active Rock Radio listán. A 2000-ben megjelent, négyszeres platina, debütáló lemezük, a The Sickness hivatalosan is a hard rock vezetői közé emelte őket, és ez a státusz idővel csak tovább szilárdult.