Új, egyedülálló sorozattal jelentkezik a Music Television február 27.-től. A ‘World Stage’ című műsor keretén belül minden pénteken koncertközvetítést láthatnak a nézők 162 országban, így Magyarországon is. A sorozat a Coldplay tokiói koncertjével indul…


Az egész világ egyetlen színpaddá változik a Music Televison jóvoltából. A csatorna február 27-től minden péntek este egy-egy világsztár koncertjét hozza el 162 ország zene kedvelőinek. A hetente jelentkező ‘World Stage’ című műsorban a világ különböző pontjain fellépő sztárokat nézhetjük meg. A sorozat a tokiói Saitama Super Arenából jelentkezik, ahol a Coldplay csap fergeteges bulit.

Az MTV World Stage keretein belül nívós zenei tartalmak, díjátadók, MTV-s rendezvények, unplugged koncertek kerülnek majd képernyőre hétről hétre, minden pénteken. Az MTV száz százalékig kiáll az élő zenéért, és globális lehetőségeinket kihasználva szeretnénk támogatni egy-egy előadót. Könnyen elképzelhető, hogy a jövőben olyan koncertet sugároz majd a világ összes MTV-je, amelyet itt, Magyarországon rögzítettünk, hiszen nagyon jó előadók várhatóak idén” – árulta el Lengyel Attila, az MTV programigazgatója.

A folytatásban színpadra lép többek között Katy Perry, a Slipknot, az Oasis és a Franz Ferdinand. A közvetítés révén a koncerten tomboló közönségen kívül 500 millió tévéző egyszerre lehet részese az adott világsztár előadásának.

MTV World Stage minden pénteken 23 órakor, a kultcsatorna műsorán!