[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Elmarad a június 11-re tervezett nagyszabású Gyűrűk Ura előadás a Budapest Sportarénában. Az okokról egyelőre semmit nem tudni, a szervezők nem adtak ki nyilvános tájékoztatást eddig a pillanatig sem. A Sportaréna honlapján viszont az alábbi tájékoztatás jelent meg:

A 2016. június 11. szombatra meghirdetett Lord of the Rings – The fellowship of the ring előadás a szervezőtől kapott tájékoztatás alapján elmarad. Az előadás későbbi időpontban történő megtartásáról a szervező még nem küldött információt, így jelezzük Önöknek, hogy a korábban megváltott jegyeket, az esemény elsődleges jegyértékesítőjénél, azaz a Ticketportal jegyirodáiban tudják visszaváltani (help@ticketportal.hu; 06-1-302-2942). Az esetleges kellemetlenségek miatt ezúton is elnézésüket kérjük.

.

Az online vásárolt jegyek esetében a jegyár visszatérítése banki tranzakció visszafordítással fog megvalósulni, melyet a Ticketportal kérelem nélkül is intéz a vásárlóknak. A jegyár visszatérítést 2016.06.18-ig elvégzik, az összeg ugyanarra a számlára illetve kártyára íródik jóvá, ahonnan érkezett.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]