Az Oasis június 7-i fellépése nem úgy sikerült, ahogy azt a zenekar eltervezte. A koncert elején tönkrement a technika, és rövid időn belül kétszer is meg kellett szakítani a fellépést, a technikusok mintegy fél órán keresztül hiába próbálták megoldani a problémát. Végül sikerült újra beüzemelni a hangosítást, de Gallagherék így is csalódottak voltak a malőr miatt. Noel még a koncerten bejelentette: az előadás ingyenes volt, aki megőrizte a jegyét, annak visszatérítik az érte kiadott 45 fontot…

Nagyon sajnáljuk, a koncert így ingyenes, mindenki visszakapja a jegy árát. Tizenegykor be kell fejeznünk, de ameddig le nem zavarnak a színpadról, addig játszunk. Őrizzétek meg a jegyeket, és visszakapjátok az árát. Ezért nem érdemlünk pénzt, vegyetek rajta egy pólót” – mondta Noel a közönségnek.

Végül 23 számot sikerült eljátszani, a koncert húsz perccel később ért véget az engedélyezettnél, és bár később Gallagherék próbáltak visszatáncolni az ajánlattól, végül betartották szavukat: aki visszaigényelte a jegy árát, annak a napokban egy csekket kézbesített a postás a 45 fontról.

Gallagherék több mint 20 ezer embernek összesen 1 millió font értékben küldtek ki csekkeket, és már csak abban bízhatnak, hogy az aláírásukkal ellátott különleges papírdarab többet ér annál a rajongóknak, hogy valóban beváltsák 45 fontra.

-est-


Email
MegosztásFacebookMySpaceTwitter