A Babyshambles a múlt héten a londoni Soho egyik bárjában adott koncertet, és a fellépésre jegyet váltó rajongók meglepődve tapasztalták, hogy a fél zenekar nem volt ott a színpadon (eredetileg Doherty szólókoncert volt meghirdetve, de végül a Babyshambles számai voltak műsoron). A négytagú felállásból csak Pete Doherty és Mick Whitnall gitáros játszott, Drew McConnell és Adam Ficek nem lépett fel, viszont feltűnt a színpadon két ismeretlen zenész helyettük. A közönségnek nem tetszett az új felállás, és ennek hangot is adott a koncerten, miután Doherty úgy mutatta be az együttest, mint az új összetételű Babyshamblest…

Ficek és McConnell ugyanannyira meglepődött, mint a közönség, Doherty állítólag külön értesítés nélkül tette ki őket az együttesből. Ficek Twitteren írt bejegyzéseiben sem leplezte csalódottságát, azt írta, teljesen össze van zavarodva, mert már várta a fellépéseket, valamint a következő anyag készítését, s maga sem tudja, mi történt.

Néhány nappal korábban az angol bulvárlapokban már jelentek meg olyan cikkek, melyek szerint a két zenészt figyelmeztetés nélkül kitették a formációból.

A hónap elején Dohertyék cáfolták, hogy a Libertines újrakezdése miatt feloszlik a Babyshambles, igaz, arról nem volt szó, hogy milyen felállásban zenél tovább az együttes.

EmailMegosztásFacebookMySpaceTwitter