Pete Doherty éppen csak befejezte németországi szólóturnéját, amikor egy átmulatott berlini éjszaka után, szombat reggel került rendőrkézre a német főváros Kreuzberg nevű kerületében. Az énekes két barátjával egész éjjel ivott, reggel éppen a Trinkteufel nevű bárban, ahonnan egy söröskorsót dobott ki, amely egy közelben álló autót talált el az épület előtt. Az autó hátsó ablaka betört, és egy járókelő értesítette a rongálásról a rendőrséget. A kiérkező járőrök letartóztatták, majd néhány órára benntartották a zenészt, és barátait…

Mint kiderült, Doherty egész éjszaka botrányosan viselkedett, egy bárból a kidobók távolították el, majd a Trinkteufelből is majdnem kitették.

Egy másik bárból már kitették őket, ezért jöttek be hozzánk, de később én is majdnem kidobtam a bandát. Doherty feleseket ivott és folyamatosan kokaint próbált szerezni” – mesélte a szórakozóhely egyik dolgozója.

Pár nappal korábban egy szintén német koncerten náci himnusz éneklése miatt a szervezők lezavarták a színpadról a botrányhőst.

-est-


Email
MegosztásFacebookMySpaceTwitter