[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A NuHeadzTV közel egy év szünet után jelentkezik újabb saját gyártású videóval. “A Vers Mindenkié” sikere után a videós csapat újra a kilencvenes évek és napjaink magyar dalait vette elő, azonban most nem verses formában hallhatják a nézők a mindenki által ismert slágereket, hanem egy rosszul elsült randi keretében szólalnak meg a dalrészletek. A jelenetet Döbrösi Laura (Aranyélet) és Ember Péter (NuHeadzTV) adják elő.

Az egyik népszerű budapesti romkocsmában, a Kőlevesben rögzítette a NuHeadzTV csapata azt a párbeszédet, amelyben egy ismerősét kereső lányt szólít le az éppen ott unaütkozó fiú. Szokásos csajozós duma helyett azonban a kilencvenes évek és napjaink legismertebb dalaival átszőtt szöveggel próbálja jobban megismerni a lányt. Ezt azonban a lány se hagyja dal nélkül és ő is ennek megfelelően reagál.

A “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” ötlete alapján készült jelenetben Döbrösi Laurát láthatjuk, aki a novemberben az HBO-n és az HBO GO-n induló, moizélményt ígérő Aranyélet című sorozat második évadának egyik főszereplője. A NuHeadzTV-nek már nem ez az első videója Laurával, tavaly József Attila Mama című versét szavalta el Google Translate verzióban.

Forrás: Tubenews

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]