A Razorlight hivatalosan is bejelentette, hogy megvált dobosától, Andy Burrowstól. A zenész önként döntött a távozás mellett, indokként „személyes okokat” jelölt meg. Burrows a március 2-i, wolverhamponi koncerten már nem jelent meg, beugró dobos pótolta a bőrök mögött…

A Razorlighttal töltött elmúlt öt év csodálatos élmény volt számomra. Nagyon büszke vagyok arra, amit elértem a zenekarral, de személyes okok miatt úgy döntöttem, kiszállok az együttesből. A zenélést nem hagyom abba, más projektben folytatom a munkát” – nyilatkozta az együttes előző két lemezén dalszerzőként is funkcionáló, tavaly saját szólólemezzel is jelentkező dobos.

Az elmúlt öt évben Andy fontos láncszeme volt a Razorlightnak, nagyon fog hiányozni. Attól a perctől kedve nyilvánvaló volt, hogy zseniális dobos, mikor először besétált a próbahelyünkre, de azóta még magasabb szinteket ért el. Nagyszerűen játszott, remek barát volt és büszkék leszünk, hogy vele együtt zenélhettünk. Ami a pótlását illeti: az év végéig David Sullivan-Kaplannal folytatjuk a turnézást” – nyilatkozta Johnny Borrell frontember.

est