[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hihetetlen, hogy már több mint két év eltelt Deadpool mozis berobbanása óta. Az első rész minden kreténsége ellenére nagyot tarolt, a folytatás pedig egyáltalán nem lett egy unalmas kópiája annak. Egy-két tekintetben még elődjénél is jobb lett a második epizód és ez megint Ryan Reynolds teljesen agyament poénjainak köszönhető.

A sztori fonalát ott vesszük fel, hogy Wade Wilson aka. Deadpool épp végezni akar magával. Hogy miért? Az is gyorsan kiderül és tényleg nem spóroltak ennél a résznél a drámával az alkotók. Persze még mielőtt minden rettenetesen komolyra fordulna, feltűnik a színen egy túlsúlyos fiatal szuperhős, aki mindenáron szeretne Wade-del nagyon közeli barátságot kialakítani. A problémás fiú tervébe nem csak azért csúszik baki, mert Deadpool igazából képtelen normális emberi kapcsolatokra, de plusz nehézségként színre lép Kábel (Josh Brolin) is, akinek a fiú kell, és nem épp haveri alapon közelít felé.

A sztori egy sokat látott néző számára nem hordoz magában nagy meglepetéseket, de ahogy minden prezentálva van, az az első részhez hasonlóan ismét zseniális. Gyakorlatilag gagyi poénok nélkül őrültködik végig a szereplők a két órás játkidőt. Beszáll melléjük néhány új arca is, hogy aztán páran gyorsan ki is szálljanak. És igen, a nem túl eredeti sztori ellenére is sikerült tök váratlan dolgokat (na meg váratlan szereplőket) meghúzni a filmben, ami az egésznek a legnagyobb löketet adja. Már persze a visítós poénok mellett, amiből még a stáblista utánra is jutott olyan, ami talán az egész film egyik, ha nem a legjobbja. Kikacsintásokból ezúttal sincs hiány, úgyhogy a szereplők maguk és úgy az egész szuperhősvilág ismét megkapja a magáét, amolyan Deadpoolosan eredeti módon. És még egy jó pont: a magyar szinkron tökéletesen ül az egész filmre!

Ha az újdonság ereje már nincs is meg benne, attól még a Deadpool 2 ismét vadul jó lett, sok mém- és röhögés alapanyagot szolgáltatva egy jó időre. Úgy tűnik ez a piros szerkós anti szuperhős nem látszik fáradni belátható időn belül, úgyhogy a Marvel legőrültebb figurájától biztosan nem kell még elbúcsúznunk végleg.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deadpool 2 (kritika)
Ha az újdonság ereje már nincs is meg benne, attól még a Deadpool 2 ismét vadul jó lett, sok mém- és röhögés alapanyagot szolgáltatva egy jó időre.
8Szerintünk
Olvasói értékelés: (3 Szavazások)
6.7