[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

David Beckham régóta jó haverja az angol gengszterfilm legszellemesebb prófétájának, Guy Ritchie-nek, akinek a legújabb rendezése, az Arthur király – A kard legendája (King Arthur: Legend of the Sword, hazai bemutató: május 11.) is azt fogja bizonyítani, hogy egy régi történet is lehet nagyon kúl, és még egy lovagkirály is lehet nagyszájú, menő fazon.

A legújabb hírek szerint lesz még egy ok, ami különlegesen izgalmassá teszi majd a filmet: David Beckham. A focista ugyanis szerepet vállalt barátja rendezésében. Biztos az is a döntés mellett szólt, hogy Ritchie híres arról, hogy sztárt tud csinálni sportolókból: Jason Statham és Vinnie Jones is nála próbálta ki magát először, és különben is: régóta szállong a híre, hogy Beckham arra vágyik, hogy lovaggá üssék – most legalább a filmen kipróbálhatta ezt az érzést. Igazi szöveges szerepet kapott, ráadásul egy rettentő vágást a bal arcára és rohadó fogakat – bár az utóbbiakat csak a sminkesek segítségével. Egy Kengyel nevű katonát játszik, és csúnyán összeakaszkodik Arthurral, vagyis Charlie Hunnam-mal.

És mert az alkotók tervei szerint az Arthur király akár hat folytatást is kaphat, lehet, hogy ez még csak a kezdet: és Beckham bekerül Ritchie válogatottjába is.


IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]