Az idén ősszel új lemezt megjelentető és jövő év elején ismét Bécsben koncertező Asking Alexandria frontembere, Danny Worsnop önéletrajzi könyvet ad ki hamarosan, melyből a bevezető szöveg egy részét magyarul is elolvashatjátok, itt a ShortScore-on. Az énekes, aki szólódalain is folyamatosan dolgozik, függőségéről, botrányairól és zenekaráról is színt vall az ‘Am I Insane?‘ névre keresztelt kötetben. Íme az általunk is lefordított részlet:A nevem Danny Worsnop. Angliában, Beverlyben születtem 1990. szeptember 4.-én.  Beléptem ebbe a rugdosódó, üvöltő világba nem is sejtve, hogy mennyi embernek lesz fontos az, hogy életben maradjak. Legalább annyira jelentéktelenül és érdektelenül nőttem fel a húgommal a kis Gilberdyke (messze északon, a semmi közepén, de még mindig kicsit délen) városában, a szüleim örökös támogatását élvezve, mint itt a legtöbben.
Most 21 évesen, beutaztam a világot és elénekeltem épp elég dalt, ahhoz hogy népszerűsítsem kicsiny városom. Leküzdöttem egy kokain függőséget, melynek meg kellett volna ölnie, egy alkoholizmust, aminek szintén, szerettem, elvesztettem, majd újra szerettem. Valójában, annyi nővel estem szerelembe, ahányat ágyba vittem és még amennyit fogok, de ezentúl csak tároljuk el őket egy mappába és nevezzük el „MENNYI?!”-nek.
Szóval azt hiszem, rock sztár vagyok, „élem azt az életet, amiről te csak álmodni mersz”, ahogy azt már ékesszólóan leírtam. Danny Worsnop vagyok, a fizikai megtestesülése a szexnek, drogoknak… és mi is volt az utolsó? Rock and Roll? Na ez az a rész, ahol érdekessé válnak a dolgok. Tudjátok, mindig is egy „rock and roller” voltam és mindig az is leszek. Mostantól az utolsó levegővételemig egy rock and roll énekes maradok. De a zeném nem rock és nem is roll, nem! A zenekar, aminek ironikusan az eleje, a közepe, a magasa és a mélye vagyok, amelytől így hízik a májam és amellyel mindenhol villogunk az mindenképpen egy ízig-vérig heavy metal banda. Nem az Iron Maiden-ről, az AC/DC-ről, a Black Sabbath-ról vagy Ronnie James Dio-ról beszélek. Ez ordítás addig, míg vért nem köpsz, ez utálni mindent és felgyújtani a világot. Heavy metal!
Ezen a ponton most biztos csodálkozol, hogy akkor mi a fenét keresek én itt…

A könyv megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de elvileg ez lesz a borítója: