fishAz önmagát 100% hardpopként definiáló budapesti Fish! zenekar a 2006-os angol nyelvű First Of Many korong után visszatért az anyanyelvhez. A bevallottan idétlen című Csinálj egy lemezt immár hozzáférhető a boltokban, a koncerteken és a hivatalos zeneletöltős oldalakon is…
Csupasz hátsó mutatása a popzenének, annak eszközeivel: a funktól a strandmetálig nyújtózkodó dalok csipkelődős, ironikus szövegekkel felvértezve várják az értő füleket, a szemeknek pedig íme a Majdnem Kalifornia klipje, amelyben a zenekar saját magát röhögi arcba, jókedvvel. A klip szereplői a tagok közeli ismerősei: Gajda Matyi gitáros öccse, valamint Maróti András dobos és Kovács Krisztián énekes édesapja mellett a további szerepekben barátok, haverok, Binges Zsolti basszusgitáros pedig átváltozóművészként debütál. A Lengyel Andor rendezte videó itt látható:

A kiváló koncertzenekarként ismert halak nemrég visszafogottabb formában is előadták általuk jónak tartott dalaikat az mr2 Akusztik című műsorában, a tavalyi sikernóta Keep Your Secret és egy meglepetés dal itt élvezhető.