[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Affleck-anyuka nagyon büszke lehet: egyszerre két fiának a neve szerepel a showbuisnesszel kapcsolatos hírek elején: Ben mint jövendő Batman és Az éjszaka törvénye (Live by Night, már a mozikban) című erős hangulatú gengszterfilm főszereplő-rendezője valamint az öccse Casey, akinek egyre jobbak az esélyei, hogy megkapja a legjobb férfi színésznek járó Oscar-díjat kap A régi város (Manchester by the Sea, hazai bemutató: február 23.) főszerepéért.

A két testvér között azonban nem teljes az egyetértés. Ben Affleck nemrég egy tévéműsorban félig tréfásan azt mondta, fáj neki, hogy az öccse mindenkinek megköszönte a Golden Globe-ját, csak neki nem.

Casey Affleck viszont egészen komolyan vette az ötletet.

– Lehet, hogy Ben úgy emlékszik, köze van a filmhez, de nem volt köze – vágott vissza. – Annak köszönöm meg, aki segített A régi város elkészítésében. Ben ott sem volt.

Tény, Casey Affleck mindenkit sorra vett a köszönőbeszédben, még Matt Damon-nak is hálálkodott, amiért nem volt ideje eljátszani a szerepet.

– Ezentúl valószínűleg meggondolja, hogy visszautasítson egy szerepet, ha én a közelben vagyok – viccelt végre Casey. – Bocs, Matt!

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]