[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Budapesten is forgatják maj a Paramount Pictures megrendelésére a Skydance Media gyártásában készülő Gemini Man című sci-fi akciófilmet, amelynek főbb szerepeit Will Smith, Mary Elizabeth Winstead és Clive Owen alakítják. A mozi rendezője a tajvani származású, Oscar-díjas Ang Lee (aki jegyi a Túl a barátságon, a Tigris és sárkány és a Pi élete filmeket is). Az amerikai bemutatót 2019. október 4-ére tervezik – derül ki az IMDb-n közzétett adatokból.

A Gemini Man magyarországi gyártó partnere a GM Films Kft. A céget az évek óta hazánkban alkotó angol-amerikai producerpáros, Adam Goodman és Howard Ellis alapította tavaly októberben e film gyártására – derül ki a Céginfo.hu adataiból. A hazánkban tervezett gyártás költségéről azonban még nincsenek nyilvános adatok.

Will Smith nem bír az árnyékával – jövőre jön a Gemini Man

Elindult a Gemini Man című akcióthriller forgatása. Főhőse Will Smith, aki osztályon felüli bérgyilkost alakít. Szépen nyírja is kifele a célszemélyeket, ám váratlan gond adódik: árnyékként mellé szegődik egy fiatal kolléga, aki ismeretlen okból minden lépéséről előre tud.

napi.hu

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]