[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Június 14-én a Budapest Park színpadán egy este lép fel a Killswitch Engage, az Architects, az August Burns Red és az Atreyu plusz a Bury Tomorrow.

Az este egyik legnagyobb kedvence a brightoni Architects a korábbi magyarországi fellépésein márbőven bizonyította, hogy van igény rájuk. Legutóbb 2014-ben jelentkeztek stúdióalbummal LostForever // Lost Together címmel, melyet Svédországban rögzítettek, és amellyel visszatértek keményvonalas metálgyökereikhez. Szintén a modern metalcore felől érkezik, ráadásul szintén nem első alkalommal az August Burns Red. Az amerikai zenekar védjegyéül szolgáló dallamos, technikás riffek és a kőkemény breakdownok már a korai években megmutatták a csapatban rejlő óriási potenciált. A pennsylvaniai kvintett hat egységesen igényes, magas színvonalú sorlemez után tavaly nyáron jelentette meg hetedik albumát Found in Far Away Places, amelyről az Identity című dalért a csapat megkapta élete első, ám jólmegérdemelt Grammy-jelölését.

És ha már az amerikai metalcore-nál tartunk, akkor nem maradhat ki a buliból a wetfieldi ötösfogat, aKillswitch Engage sem. Már csak azért sem, mert az Overcast és az Aftershock zenekarok romjaibóléletre kelt csapatot a stílus egyik megteremtőjeként tartják számon. A kemény zenei témák mellettugyanis fontos szerephez jutottak a dallamok, illetve ami még ennél is fontosabb, a tiszta vokál. Ígyszületett hát meg a hardcore és a metál házasításából a metalcore, amelynek a Parkway Drive vagy az All That Remains mellett egyik vezéregyénisége lett az idén új lemezzel jelentkező Killswitch Engage, akik az Incarnate lemez dala mellett biztosan előadják majd slágereiket, mint a Temple From The Within, a My Last Serenade vagy a My Curse. A terepet pedig előmelegíti a 2014-ben újraalakult Atreyu, akik szintén fontos szerepet játszottak a 2000-es évek metalcore-jának fejlődésében, és akikre olyan zenekarok voltak hatással, mint a Pantera, az Arch Enemy, az In Flames és a Soilwork. A fiatalabb generációt pedig a 2006-ban alakul Bury Tomorrow képviseli, akik szintén friss anyagukkal, a január végén megjelenő Earthbound címűnegyedik lemezükkel érkeznek majd Budapestre.

A jegyértékesítés 01.28-án, 8 órától kezdődik!

Jegyárak:
Early bird: 5499 Ft (500 db)
2016.05.27-ig: 6999 Ft
2016.05. 28-tól és a helyszínen: 8499 Ft

VIP jegyek hamarosan kaphatók!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]