[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Samuel L. Jackson, Joan Cusack és Bradley Whitford is szerepel a Unicorn Store című vígjátékban, amellyel az Oscar-díjas színésznő, Brie Larson mutatkozik be rendezőként.

A filmet a Hercules Film Fund finanszírozza és a Rhea Films gyártja. Larson producerként is közreműködik. A forgatókönyvet Samantha McIntyre és Ruben Fleischer írta.
A vígjáték egy nőről szól, aki hazaköltözik a szüleihez és ott különös felkérést kap, hogy nyissa meg saját boltját – számolt be róla a Variety.com.
A szoba című filmért a legjobb színésznő Oscar-díjával kitüntetett Larson augusztusban vállalata el a rendezést. Korábban két rövidfilmet rendezett, a Unicorn Store lesz rendezőként az első nagyjátékfilmje. A színésznő a film női főszereplét is eljátssza. A produkció forgatása a napokban kezdődött Los Angelesben.
A sztárszereposztásban Joan Cusack (Shameless – Szégyentelenek) és Bradley Whitford (Az elnök emberei), valamint Samuel L. Jackson neve is olvasható. Jackson a közelmúltban a Kong: Koponya-sziget című kalandfilmen dolgozott együtt Larsonnal.
A Unicorn Store jövőre kerül a mozikba.

MTI

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]