Jókora várakozás előzi meg a Bridge To Solace legújabb albumának, a ‘House of the Dying Sun’-nak megjelenését. Köszönhető ez annak is, hogy már jó ideje a kezünkben kéne, hogy legyen (február 20.-án végre ez is megtörténhet), na meg annak is, hogy a BTS az egyik legjobb és legkedveltebb HC/metal brigád Magyarországon. Az új album dalait március 6.-án ünnepélyes keretek közt élőben is meg lehet fülelni, hisz a Dürerben lemezbemutatót tart aznap a banda. Vendég a holland Born From Pain, az As Heart’s Bleeding és az osztrák Nothing Gold Can Stay

A Bridge To Solace két teljes album és egy EP után jelentkezik végre legújabb lemezével, mely anyag néhány dalát már a december végi pecsás buli alkalmával is eltolták nekünk Jakab Zoliék. Ezúttal minden bizonnyal jóval nagyobb adagot kapunk az új nótákból, melyek mellet azért egészen biztosan nem hiányoznak majd a korábbi BTS megaslágerek sem.

A Bridge To Solace mellett nem kisebb név emeli az est fényét, mint a holland Born From Pain! A Madball útján járó flamandok már 12 éve róják a köröket a világban súlyos HC muzsikájukkal, és 2005 óta már nálunk is visszatérő vendégnek számítanak! Egy kompromisszummentes fellépésre számíthat az, aki tiszteletét teszi aznap a Dürerben, hiszen a Born From Pain nem a finomkodásról híres: gyilkos moshpit és circlepit hegyek várhatók, szóval azért vigyázzon mindenki magára, na és persze élvezze is a hollandok zúzását!

A két fő fellépőn kívül itt lesz még egy friss és tehetséges veszprémi zenekar, a 2008-as Metalchamp tehetségkutatón győztes As Heart’s Bleeding, valamint az osztrák Nothing Gold Can Stay.

Érdemes időben megvásárolni a tiketteket, hiszen elővételben mindössze 1800 forintért lehet bejutni erre brutálisnak ígérkező előtavaszi bulira! Március 6.-án a Dürer-kertben találkozunk!

Jegyek: 1.800 / 2.500
Jegylelőhelyek: Rockstar Westend, Underground Store, Dürer-Kert

köszönet: undergroundmagazin.hu