A Szigeten szombat este fellépő Placebo néhány nappal a budapesti koncertje előtt még Japánban turnézott, és az oszakai fellépés elején Brian Molko frontember eszméletlenül esett össze. Az ájult énekest a személyzet vitte le a színpadról, majd az orvosok vették kezelésbe egy helyi klinikán. Molko egy vírusfertőzést kapott el, ami kimerültséggel társulva okozta az ájulást…

A Placebo énekese a szigetes fellépés után azonnal Londonba utazott, ahol kivizsgálták az orvosok, és azt tanácsolták neki, hogy hat hétig pihenjen, ne vállaljon koncerteket. A frontember megfogadta a tanácsot, otthonában lábadozik, így a zenekar kénytelen volt lemondani teljes amerikai turnéját.

Nagyon szomorúak vagyunk, hogy le kellett mondanunk a turnét, annál is inkább, mert tizennégy éves történetünk alatt mindössze négy koncertet voltunk kénytelenek törölni, de Brian egészsége mindennél fontosabb, ezért meg kellett hoznunk ezt a döntést. Elnézést kérünk mindenkitől, aki kíváncsi lett volna ránk, ígérjük, hogy egy későbbi időpontban pótoljuk az elmaradó fellépéseket” – olvasható a Placebo közleményében.

-est-


Email
MegosztásFacebookMySpaceTwitter