[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A Good Goodbye a május 19-én debütáló One More Light című album harmadik száma a Heavy és a Battle Symphony után. A dalhoz egy látványos klip készült, amelyben egy halálos kosármeccsen vesznek részt az előadók.

A One More Light a Linkin Park hetedik stúdióalbuma, amelyet egy ötéves szünet előzött meg. A lemezen olyan társszerzők működtek közre, mint Julia Michaels (Justin Bieber „Sorry”-jának megálmodója) és Andrew Goldstein (aki többek között a Simple Plan „Summer Paradise” vagy Demi Lovato „Let It Go” számain dolgozott).

A korong beharangozó száma a Heavy volt, amely kollaboránsa Kiiara volt, ezt követte nem sokkal a Battle Symphony, egy érzelmesebb ballada. A következő megjelenés a Good Goodbye volt. A dalhoz a napokban készült el az Isaac Rentz (többek között a a 5 Seconds of Summer, a Blink 182 és a Cage The Elephant klipjeinek szerzője) által rendezett klip, amelyben Pusha T és Stormzy mellett feltűnik az NBA legenda, Kareem Abdul-Jabbar is.

Az együttes a VOLT Fesztiválos koncertje után észak-amerikai  lemezbemutató turnéra indul július végén, amelyben Snoop Dogg és a Blink 182 csatlakoznak hozzájuk a színpadon. Az utóbbi együttműködéshez (amely máris megkapta a találó Blinkin Park nevet) egy humoros promóvideó is készült, amelyben a két fiúbanda egymásnak feszül egy Tinder randin.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]