[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Június 7-én Kanada legnépszerűbb punkrock zenekara újra Budapesten koncertezik, sőt a novemberi, őrületes klubkoncert után visszatérő Zebraheaddel együtt látogatnak a Parkba!

A ’90-es évek elején négy gimnazista fiú egy Toronto melletti kisváros katolikus iskolájában úgydöntött, megalapítja a kezdetben Pezz névre hallgató zenekart. Tíz év kemény munka és egynévváltoztatás után pedig a kezdeti lendületből mit sem vesztve a Billy Talent Kanada egyik legsikeresebb és legjobb punkrock csapatává vált. 2003-ban megjelent első lemezük már rögtön egy nagykiadó gondozásában jött ki, ezt pedig három másik követte. Mindezt úgy, hogy közben szinte megállás nélkül turnéztak a világ legkülönfélébb tájain. A borzasztóan lojális rajongótáborral rendelkező zenekarért világszerte megőrülnek az emberek, ők pedig az elmúlt bő két évtizedben annyira összecsiszolódtok, hogy szinte egy családdá váltak. Ezt a hihetetlenül energikus és egységes életművet öleli fel nemrégiben megjelent Hits albumuk, amely sokkal inkább egy megálló, mint összegzés. Hiszen Ben Kowalewicz és bandája nem néz vissza a múltra, hanem inkább fénysebességgel száguld előre, mégpedig idénre tervezett ötödik nagylemezük felé, amelyből talán már ízelítőt is kaphatunk június 7-ei budapesti koncertjükön.

Playstation, gördeszka egy zacskó chips és a napsütötte Kalifornia – ezekkel a szavakkal jellemezhetjük a Zebraheadet, amely mindent magába sűrít, amit a Wikipedia pop-punk szócikke alatt találunk. Érezhető benne a Good Charlotte bánatos életigenlése, a Blink 182 kimeríthetetlen fiatalsága, a The Offspring vissza-visszatérő ska-hatásai, valamint persze a műfaji keresztapa Bad Religion vonalvezetése, stílusa és energiája. Akkor mégis mit ad hozzá az ötös az alapvető összetevőkhöz? Az égvilágon semmit. Mégis olyan vérfrissítően rajzolja kedvenceit ugyanarra a karikatúrára, hogy azt még közel húsz év elteltével is olyan megigézve bámuljuk, mint annak idején a Sum 41 vagy a Bloodhound Gang klipjeit.

A jegyértékesítés január 29-én reggel 8.00-kor indul!

Jegyárak:
Early bird: 4999 Ft (500 db)
2016.05.24-ig: 6499 Ft
2016.05. 25-tól és a helyszínen: 7499 Ft

VIP jegyek hamarosan kaphatók! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]