George Clooney és Julia Roberts egykori házasokként kénytelenek együtt tölteni néhány napot Balin, hogy a lányukat lebeszéljék egy elsietett házasságról, megelőzve, hogy ugyanazt a hibát kövesse el amit ők annak idején? Mi más sülhetne ki ebből, mint egy remek romantikus vígjáték.

Julia Roberts és George Clooney. Na igen, bennük nem tudunk csalódni, spoiler alert: ezúttal sem fogunk. Hosszú évek után most láthatjuk őket először ennyire romantikus szerepben, de a páros olyan olajozottan működik, hogy egy pillanat alatt leveszik lábáról a nézőt.

Ehhez tökéletes háttér A Beugró a Paradicsomba története, melyben Lily (Kaitlyn Dever), aki frissen végzett a jogi egyetemen és mielőtt fejest ugrana a jogászok/ügyvédbojtárok durva mindennapjaiba, elmegy a csoporttársnőjével Wrennel (Billy Lourd) Balira nyaralni és bulizni, ahol megismerkedik egy nagyon helyes és kedves helyi (balinéz) fiúval Gedevel (Maxime Bouttier). Nagyon hamar egymásba szeretnek, a rövid ismeretség sem lehet akadálya annak, hogy frigyre lépjenek… A rövid idő nem, de ugye Lily szülei talán igen.

Mindent kitervelnek, de közben azon vannak, hogy hogy szúrjanak ki a másikkal, kinek legyen nehezebb feladata. Természetesen a fiatalok tényleg szeretik egymást és valójában elhamarkodottnak tűnik a házasság, egy tanulságot levon a volt házaspár a film drámai mélypontján, mégpedig azt, hogy soha senki életébe nem szabad(na) beleszólni, mert annak sosem lesz jó vége. Csak úgy, mint az ő esetükben. Utálják egymást, megkeserítik egymás mindennapjait. Szinte már fárasztó mértékig tolják a hisztit, de mégis, a második esély lehetősége őket is egy ismeretlen, izgalmas irányba sodorja.

A Beugró a Paradicsomba végülis egy teljesen ártalmatlan, könnyed szórakozást ígér. Egy remekül működő páros, egy pehelykönnyű történet, sok nevetéssel fűszerezve. Mi ez, ha nem egy igazi popcorn mozi a szürke őszi napokra.