[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A könyvelő-t (The Accountant, hazai bemutató: október 27.) a múlt héten mutatták be az Egyesült Államokban, és a film rögtön a toplista csúcsán kezdte a pályáját. Főszereplőjét, a zseniális könyvelőt és autista maffiózót alakító Ben Affleck-et azonban nem csak erről a filmről kérdezgetik mostanában az újságírók, hiszen nemsokára következik az alkoholtilalom idején játszódó maffiafilmje, Az éjszaka törvénye (Live by Night, hazai bemutató: 2017 januárja), és a hírek szerint jövő nyáron már forgatja az új Batman-filmjét, amely valószínűleg 2018-ban kerül a mozikba.

De A könyvelő-beli partnerét, J. K. Simmonst is erről faggatják folyton. Sokáig az terjengett a neten, hogy a thriller forgatása közben lett olyan jóba Affleckkel, hogy eljátszhatja Gordon rendőrfőnököt a képregény-megfilmesítésben. Ennek a pletykának köszönhető az a videóüzenet is, melyben Anna Kendrick (szintén Affleck partnere A könyvelő-ben) nyomul, hogy Robin lehessen. De a tények makacs dolgok, és Affleck ragaszkodik hozzájuk:

– A könyvelőt másfél évvel ezelőtt forgattuk – magyarázta türelmesen újságíróknak a színész/rendező/producer. – Addigra Zack Snyder már megegyezett Simmonsszal, hogy ő lesz Gordon rendőrfőnök. Úgyhogy minden fordítva történt: örültem, hogy A könyvelő készítése közben összehaverkodhatom vele, és csak utána leszek a rendezője. Jól megvoltunk, szóval, örülök, hogy újra együtt fogunk dolgozni. De a Batmanben remélhetőleg szövetségesek leszünk, és nem utánam nyomoz majd.

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]