Idén kerül utoljára megrendezésre a több éve működő Indie Xmass. Hogy teljesen pontosak legyünk a rendezvény a jövőben is létezni fog, csak átalakul. New Beat Xmass néven és némileg más koncepcióval folytatódik majd 2013 telétől kezdődően.

Az idei, ezen a néven utolsó rendezvény az alkalomhoz illően rendhagyó programot kínál. A közel egy éves Los Angeles-i tartózkodása után hazatérő The Moog zenekar a Dürerben tartja visszatérő fellépését. Az eddigi szokásoktól eltérően ők most teljes koncerttel készülnek, melyet olyan fellépők fognak majd közre 3 számos feldolgozásaikkal, mint a villámgyorsan az MR2 és az Ankerben bulizó tinik kedvencévé vált Bermuda, vagy a csak erre az alkalomra született „szupergroup”, a Hangmás, az EZ Basic és a Radio Panic tagjaiból összeállt Hol van ilyenkor a rendőrség?. Szintén egyedi fellépő az Amber Schmidt, mely az Amber Smith és a Supersonic zenészeiből verbuválódott. A Mumford & Sons hazai helytartói a Fran Palermo mellett a zenei megmondó tumblr közösség egyik kedvence a Zombie Girlfriend, egy moszkvai glam énekessel az élén a Kollaps és a szemtelenül fiatal Carbovaris is tiszteletét teszi az utolsó Indie Xmass-en, mely idén az alkalom miatt a kissé szarkasztikus inDIE Xmass nevet kapta.

Persze a hangulat ennek ellenére a szokásokhoz hűen fesztelen lesz, amiről az estét záró Designer Drums dj kollektívája is gondoskodik majd menő aktualitásokkal és releváns klasszikusokkal.

InDIE Xmass / New Beat Xmass
2012. 12. 26. , 21:00
Belépő: 1000 / 1500 HUF
Dürer Kert, Nagyterem