Január 10-én indult az HBO GO-n Paolo Sorrentino nagysikerű sorozata, Az ifjú papa folytatása, Az új papa. A Jude Law és John Malkovich főszereplésével készült alkotás első két része már a nyitóhétvégén elbűvölte a magyar nézőket: mindössze két nap alatt rögtön a toplisták élére ugrott, hiszen a legtöbbet letöltött sorozattá vált, illetve nézettsége is olyan sorozatokkal vetekedett, mint a Watchmen vagy Az Úr sötét anyagai.

Feliratos előzetes:

Ráadásul a sorozat a világpremierrel egyidőben szinkronosan is felkerült az HBO GO-ra, így a főszereplőnek olyan nagyszerű színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Stohl András (Jude Law), Hegedűs D. Géza (John Malkovich), Harsányi Gábor (Silvio Orlando), Horváth Lili (Cécile de France), Debreczeny Csaba (Javier Cámara), Szabó Emília (Ludivine Sagnier), Czvetkó Sándor (Maurizio Lombardi), Kassai Károly (Marcello Romolo), Takács Tibor (Mark Ivanir). A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A sorozat erotikával és apácákkal teli főcíme itt látható:

Az új pápa ott folytatódik, ahol Az ifjú pápa véget ért: a Jude Law által megformált Lenny Belardo, azaz XIII. Piusz pápa kómában fekszik. Váratlan és titokzatos események következtében Voiello külügyminiszter (Silvio Orlando) eléri, hogy egy lefegyverző és kifinomultan visszafogott angol arisztokrata, Sir John Brannox (John Malkovich) kerüljön a pápai székbe III. János Pál néven. Az új pápa ideális választásnak tűnik, azonban titkokat rejteget és megvannak a maga gyengeségei, így Voiello hamar felismeri, hogy nem lesz könnyű betöltenie a karizmatikus XIII. Piusz helyét. Az élet és halál közt lebegő Lenny Belardót mostanra szentté avatták, és tömegek imádják, ami éket ver a megrögzött hívők közé. Eközben az egyházat külső veszélyek és botrányok fenyegetik, amelyek a kereszténység szimbólumait támadják és a hierarchia visszafordíthatatlan összeomlásához vezethetnek. Persze a Vatikánban, szokás szerint, semmi sem az, aminek látszik.