Holnap, azaz november 5-én a budapesti Mania Music Bistroban lehet idén utoljára elcsípni a Reflected zenekart fellépés közben. Mindemellett januárban stúdióba vonul a banda, hogy rögzítsék harmadik nagylemezüket, mely április/május környékén kerülhet a boltok polcaira. Az este 20:00-kor kezdődő eseményre a beugró 500 FT, de ezért cserébe nem csak a Reflected, hanem a fehérvári The Pfl és a budapesti Nonverse bulija is megtekinthető lesz. 

Reflected
A Salgótarjánban indult, ma már Budapesten honos bandát Gál Gergely énekes és gitáros indította útjára 7 évvel ezelőtt. Azon felül, hogy a két albumuk a messzi USA és Japán lemezbolt polcain is megjelent, mára már élőben is világszerte terjesztik a zenéjüket koncertek végtelen láncában. Zenéjük melódiás pop-punk és metál ötvözete olyan hangzással bír, amely otthon lenne egy fiatal amerikai koleszos film zenéjeként vagy akár az MTV-n is.

A zenei aláfestést és háttérvokált Kocsis Kornél adja Vőfély Bence basszusgitárossal egyetemben, míg az ütemet Kováts Marci diktálja a dobokon. A nyár folyamán a zenekar az Egyesült Királyságban fog új rajongókat hódítani magának.

A srácok koncertjein garantált egy jó hangzású zenei élmény amely a fülnek kellemes, de a lábakat nem kíméli; a magukkal ragadó dallamok és kórusok mellett biztosan táncra kelsz és ugrálsz majd te is a ‘Welcome to California’-ra, valamint olyan régi kedvencekre mint a ‘Popcorn’.

Nonverse
Izgalmas utat járt be eddig ez a fiatal budapesti banda! A fejlődésük nem is volt díjazatlan, hiszen olyan hazai punk-pop kedvencek előtt játszottak mint a The Grenma vagy az Alvin és a Mókusok, nemrég pedig a The Subways angol zenekar tisztelte meg őket egy meghívással az A38-at megmozgató koncertjükre első fellépőnek.

A Nonverse viszont nem csak a színpadon törtetett. Az első demójukat 2009 tavaszán vették fel, melyet nemsokra rá követett a Te & Én című önerőből elkészített albumuk, amely ingyenesen letölthető a honlapukról.

Atis (ének, gitár), Laci (gitár) Viki (basszusgitár) és Noki (dob) mindenképpen fényes jövőnek néznek elébe. Ha testben és lélekben elég fiatal vagy, gyere el és élvezd a zenekarral együtt ezt a tempós ütemű vágtát!

ingyenesen letölthető album