A brand:new az MTV tehetséggondozó kezdeményezése, amely a csatorna világához közel álló magyar zenekaroknak és előadóknak segít elindulni az ismertség és elismertség felé vezető úton, így a fiúk mozgalmas nyárra készülhetnek. Idén az AWS csatlakozhatott a kiválasztottak csapatához, hetedikként megszerezve a különleges lehetőséget, hogy a zenecsatorna egyengesse az útjukat.  Az AWS nevű formáció 2006 nyarán alakult Budakeszin, és a modern metal valamint az alternatív stílusokból építkező, súlyos gitárriffekkel, szókimondó énektémákkal, de lágyabb dallamokkal is operáló zenéjükkel hamar belopták magukat az igényes rock/metal zenére éhes zeneszeretők szívébe…

Az AWS turnézott már a Superbutt-tal, a Subscribe-bal, a Hősökkel, és az Idoruval is. Most pedig, hogy brand:new zenekar lettek, dalaikat folyamatosan játssza majd a csatorna, és az MTV-honlap is kiemelten foglalkozik velük, időről időre friss hírekkel szolgálva a zenekarról.

Úgy indultunk neki a brand:new szavazásnak, hogy nincs veszítenivalónk, a 20% esély nekünk is megvan. A győzelemre azonban nem számítottunk, de nagyon örülünk, hogy így alakult. Reméljük, hogy az MTV-n keresztül sokakhoz eljut a zenénk és hogy brand:new tagként elérjük a várva-várt áttörést” – árulta el Brucker Bence, a zenekar gitárosa.