[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A múlt pénteki párizsi terror után az Eagles Of Death Metal érthető módon rögtön haza utazott Amerikába, a tagok próbálják feldolgozni a sokkot, ami biztosan nem lesz rövid és könnyű folyamat. Közben az A38 és a zenakar is közleményt adott ki:

Az Eagles Of Death Metal koncertje elmarad. A jegyek december 31-ig visszaválthatók személyesen az A38 Hajó jegypénztárában. Online visszaváltás esetén 30 napos átfutási idővel kell számolni.

Az EODM közleménye itt olvasható:

A zenekar biztonságban hazaért, de még mindig meg vagyunk döbbenve és próbáljuk feldolgozni a történteket. Gyászoljuk mindenekelőtt testvérünket, Nick Alexandert, lemezkiadós bajtársainkat, Thomas Ayadot, Marie Mosser-t és Manu Perezt, és minden barátunkat és rajongónkat, akinek az életét kioltották Párizsban.

Bár a bánat összeköt minket az áldozatokkal, a rajongókkal, családjukkal, Párizs polgáraival, a terrorizmus áldozataival, egyúttal büszkék vagyunk új, egységes családunkra, ami a szeretet és együttérzés közös céljaiban egyesült.

Köszönjük a francia rendőrségnek, az FBI-nak, az amerikai és francia állami szerveknek, és különösen azoknak, akik velünk voltak a kritikus pillanatokban, segítették egymást az elképzelhetetlen megpróbáltatások közepette, újra bizonyítva, hogy a szeretet felülkerekedik a gonoszságon.

További értesítésig minden EODM-koncert elmarad.

Vive la musique, vive la liberté, vive la France és vive EODM!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]