[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Megnyugodhatunk: a jövő nyár is nagyon ijesztő lesz. Most már biztos, hogy a Démonok között (The Conjuring) univerzum újabb részt kap: méghozzá a megszállott baba, Annabelle tér vissza a harmadik folytatással. Ráadásul Gary Dauberman fogja rendezni: ő a horrorban verhetetlen James Wan-csapat oszlopos tagja. Nemcsak az előző Annabelle-filmek írójaként szerzett nevet magának, hanem az idén ősszel a mozikba kerülő Az apáca (The Nun, hazai bemutató: szeptember) forgatókönyvét is neki köszönhetjük, sőt, a tavalyi elsöprő siker, az AZ írásába is besegített.

Az Annabelle 2 – A teremtés az egyik legsikeresebb film volt tavaly a műfajban sokáig 100%-on állt a Rotten Tomatoes-on és bevétel szempontjából csupán az AZ múlta felül – de hát az a film mindent felülmúlt.

Az Annabelle-filmek különlegessége, hogy bár nagyon szorosan kapcsolódnak egymáshoz, igazából bárhol, bármikor folytatódhatnak: éppen ezért a gyártó stúdió mindent elkövet, hogy titokban tartsa, melyik korban, hol játszódik majd az új rész. A lényeg úgyis az, hogy egy démonoktól megszállott porcelánbaba lesz a főszereplő…

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]