[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A madarak felszálltak! És semmi okuk, hogy mérgesek legyenek. Az Angry Birds – A film (The Angry Birds Movie, már a mozikban) az Egyesült Államokban csak e héttől látható a mozikban, de a Sony az elmúlt hétvégén már útnak indította világhódító útjára animációs vígjátékát. A hétvégén 74 országban került sor a film premierjére, és fantasztikus eredményt ért el: több mint 43 millió dollárnyi jegybevételt gyűjtött. A vicces madarak 37 országban rögtön a toplista csúcsán raktak fészket.

Anélkül, hogy iskolai szünet segítette volna, a film olyan animációs vígjátéksikereket szárnyalt túl, mint a Croodék, A Lego film, a Rio, és az Így neveld a sárkányodat, valamint döntetlenre jött ki A hős6ossal.

A kiváló kritikai visszhang és a nézők elégedett visszajelzései is azt ígérik, hogy az Angry Birds – A film soká a mozis toplistán marad. Az biztos, hogy a pénteki nézőszámok a hétvége során jelentősen emelkedtek: a filmnek jó híre kelt.

A videójátékból jól ismert figurák, Piros, Bomba, Chuck és a többiek kalandjait a magyar nézők is lelkesen fogadták: itthon már majdnem 70 000 néző váltott jegyet a filmre– és ez persze még csak a kezdet.

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]