[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ridley Scott új, nagyon várt Alien-filmje, az Alien: Covenant (Alien: Covenant, hazai bemutató: 2017 augusztusa) filmje legalább annyira titokzatos mint a távoli űr. Arról például, hogy Noomi Rapace visszatér-e a filmbe, a legkülönfélébb, egymást kizáró hírek érkeztek eddig. A színésznő, aki az előző film, a Prometheus egyetlen túlélő embere volt, éppenséggel beleférhetne a folytatásba, de a hírek először arról szóltak, hogy nem lesz, majd arról, hogy lesz, de csak egy nagyon kis jelenetben.

A legújabb hírek viszont arról számolnak be, hogy Rapace megérkezett a film ausztráliai forgatására, és több héten át fog ott dolgozni – vagyis, valószínűleg nemcsak egy cameo erejéig tűnik majd fel az új Alien (Nyolcadik utas: a Halál) moziban.

A történetről annyit már tudni, hogy egy évtizeddel a Prometheus sztorija után játszódik. A Covenant egy űrhajó neve, mely a Galaxis legtávolabbi széle felé tart. A legénység azt hiszi, felfedez egy addig ismeretlen, néptelen és paradicsomi békéjű bolygót, amiről nemsokára kiderül, hogy igazából sötét és veszélyes hely. És van egy lakója: David (Michael Fassbender), a robot a Prometheus-expedícióból. Rajta és az egyelőre ismeretlen feladatú Noomi Rapace-on kívül állítólag az összes szörny is újra kamera elé kerül.

Az Alien: Covenant egy új trilógia első darabja, mely végül bezárja majd a kört, és összekapcsolódik az eredeti Aliennel.

prometheus_rapace

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]