[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az Egy ropi naplója sorozatnál nincs családbarátabb, jó fejebb, pörgősebb ifjúsági könyvsorozat mostanában, így aztán nem is csoda, hogy a filmesek is felfigyeltek rá. Az Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás (Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul, hazai bemutató: június 1.), melyben egy háromgyerekes házaspár nyaralása totál káosszá válik, igazi nagy nyári komédiának ígérkezik. Az alkotóknak nagyon vagány szereposztásra volt szükségük: ezért kaphatta a családanya szerepét Alicia Silverstone. Az egykori bajos csaj és kamaszsztár most negyvenévesen újra visszakerül a reflektorfénybe: legalább olyan dögös, mint volt, és csöppet sem lett visszafogottabb.

Amit a meztelen plakátjaival is bizonyít. Persze, csak a jó ügy érdekében vetette le a ruháit: egy állatvédő plakátsorozat kedvéért állt pucéran a fényképezőgép elé, hogy értelmet adjon az „inkább vagyok meztelen, mint hogy gyapjút hordjak” és a „hordd a saját bőröd, és hagyd, hogy az állatok is benne maradjanak az övékben” szlogennek.

A kampányban egyébként Taraji P. Henson, Khloe Kardashian és Olivia Munn is részt vállalt – a jó ügyet ők is szolgálták, de az Egy ropi naplója csak az egykori tinisztárnak jutott…

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]