[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sacha Baron Cohen brit komikus tökéletes átalakulóművész. Borat, Brüno és Ali G szerepében is bizonyította már ezt, és legújabb filmjében is szinte felismerhetetlen: az Agyas és agyatlan-ban (Grimsby, hazai bemutató: március 3.) egy angol kisváros munkanélküli, pocakos és tetovált focihuligánját alakítja, aki átmenetileg kénytelen James Bond-szerű szuperkémé válni.

Ám az átalakulások nem mennek olyan egyszerűen, mint amilyennek tűnnek. A színész, míg egy-egy figuráján dolgozik, otthon is szerepben marad – és ez nemcsak neki, hanem szép feleségének, Isla Fisher-nek sem egyszerű.

– Isla az összes karakteremmel lefeküdt – nyilatkozta a Baron Cohen nemrégiben. – Nem tudom miért, de Boratot nagyon utálta. És valószínűleg Brünót, a meleg osztrák divattervezőt a legjobban. Ő legalább rendszeresen tisztálkodott, borotválkozott és gyantáztatott.

Hogy az Agyas és agyatlan főszerepére hogyan készült a színész, arról egyelőre nincs hír, de állítólag ebben a filmben is áthágja a határokat.

Cohen nemrégiben Jimmy Kimmel talk showjában járt, ahol bemutatta a helyszínen jelenlévő közönség számára legújabb filmje, a március 3-án érkező Agyas és agyatlan egyik fergeteges jelenetét. A klip erőssége miatt magát a jelenetet a TV nézői nem láthatják, csak a közönség reakcióit. Tekintsétek meg ezt a fergeteges videót arról, hogyan reagálnak a helyszínen lévők a látottakra:


IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]