Már korábban hírt adtunk róla, hogy a miskolci Gyár fesztiválon idézik meg a szervezők az idén sajnos elmaradó Azfeszt szellemét, így olyan bandákat láthatunk majd az acélvárosban, mint a Soilwork, Skindred, We Are The Ocean trió. Melléjük csapódott most még a listán a technikás punk zenét játszó A Wilhelm Scream is, akik korábban Nyírbátorban, majd a Pennywise vendégeként a Dürerben adtak remek koncertet…

Természetesen a magyar fellépők közül is itt lesznek az igazi fesztiválkelléknek számító bandák. Ebből néhány példa a teljesség igény nélkül:  Irie Maffia, 30Y, Vad Fruttik, Kowalsky meg a Vega, Road, FISH!, Kiscsillag, Subscribe, Depresszió, Freshfabrik, Paddy and the Rats, Belmondo.

A június 30. napjáig bérletet váltók között ajándékcsomagot sorsolnak ki a szervezők, így érdemes mihamarabb megváltani a színvonalas programokra a belépőt. Idén a hagyományos jegyértékesítés mellett, már online is megvásárolhatóak az igen csak jutányosnak számító fesztiválbérletek. A érdeklődők Club Miskolcban (Miskolc, Széchenyi utca 28. 1/4. szám alatt),  valamint a Corner Stage Kávézóban is hozzájuthatnak az aranyat érő tikettekhez.

Az idei évben nem csak koncertekkel, hanem testi és lelki egészséggel foglalkozó programokkal, sportolási lehetőséggel és sportvetélkedőkkel, kollégiumi szálláshelyekkel, valamint sátorozási lehetőségekkel várják az érdeklődőket.

További információk a www.gyarfesztival.hu, a www.club-miskolc.hu oldalakon valamint a www.facebook.com/gyarfesztival profilon.